Samozapošljavanje! Briga o svim ljudima! Dokle da trpimo! Svi u Evropu! Svi ne u Evropu! Ko je otključao ludnicu?

Nebojša Stefanović veli da su ulaganja u mala, sitna, mizerna, osrednja, srednja, krupna i golema preduzeća. zajedno sa samozapošljavanjem (bez samopovređivanja) državni prioriteti, kao ulaganje u realan sektor. Isto kao i do sada. Pre se ulagalo u nadrealan sektor, u agencije, u stranački kadar, u nekretnine... I onda se tome stalo na put. Nebojša Stefanović, samozaposlen   Mlađan Dinkić vapi iz Smederevske Palanke: 
- Dokle više da trpimo!

 

Koštunica grmi iz Užica:
- Dosadašnja vlada vodila je računa samo o interesima EU, a zaboravila je na Srbiju i njene interese.
Koju Srbiju?


Funkcioner LDP-a misli:
- Tranzicija je bolna, neprijatna, ali mi kao političari možemo da učinimo da to prođe što brže i da reforme koje su zaustavljene 2003. godine budu nastavljene posle 17. marta - rekao je Andrić.
Podvlačim, misli!


Koalicija okupljena oko Ivice Dačića iz Bora progovara:
-Da se pitaju radnici! - za koga da glasaju od ponuđenih neradnika. I dok olimpijska buktinja plamti punim plamom, koalicija SPS-PUPS-JS nastavlja i dalje da se brine o svim ljudima, jer su po tome prepoznatljivi i to ih izdvaja od drugih kandidata. Hvala vam!

 
I ostali kandidati su koješta kazali, rekli, saopštili, smislili, zavapili, glagoljali i jurcali širom uske Srbije. Boško Obradović iz Dveri je izjavio da su oni jedina alternativa ovom režimu, Nemanja Šarović je odgovorio: "Jeste kurac, mi smo!", što su potvrdili i koalicioni partneri SRS-a, lideri Naših (koji su protiv Njihovih i Vaših) i Obraza.

 Jakobinci idu da  
vode brigu o sankilotima

Nešto je izjavljivao i Dragan Đilas na konvenciji DS-a, kao i izvesni Laslo Varga. Laslo bi hteo da mu se pokaže pravac razvoja Srbije a Đilas se pita koliko mi imao Tesli i Pupina u Srbiji. Što se tiče pravca, gospodinu Laslu verovatno nema svrhe objašnjavati, pošto je evidentno da je slep kod očiju, a što se tiče Đilasa, reklo bi se da je provalio čari lepka sa etiketom Tigrokol P5.


Nastavite da nas jebete, nemate se čega bojati.
Naša bolest nije venerična. 
Каријера једне проститутке

0 komentara:

Постави коментар