Agitprop odeljenje naše službe zvanično otpočinje postizbornu kampanju u Srbiji, sa ciljem da... 
Otpočinje se postizborna kampanja bez ikakvog cilja i smisla, u duhu vaskolikog srpstva, poštujući tradiciju srpskog naroda. Da ne bi bilo zablude, naglašava se da svrha ove delatnosti nije da se ukaže na probleme/govna u kojima ovaj narod živi jer za to postoje stručna lica - psihijatri, defektolozi, psiholozi... Ne postoji ni mrva jedna zainteresovanosti za rešavanje i otklanjanje tih istih problema/govana u kojima narod gnjuri iz prostog razloga što postoji čitava bulumenta individua koje su plaćene za taj posao. Postoji još prostiji razlog od ovog navedenog - jer se, bar meni lično, jebe (za) narod. 
Koji narod?
U ovome se ne može se naći ni najmanja želja za primoravanjem uticajnih ljudi da što efikasnije rešavaju pitanja od krucijalnog značaja po ovu državu, niti bilo šta slično, nikakva uzvišena misija nije u opticaju, jer, bar mene lično, boli kurac za to što uticajne ljude boli kurac za rešavanje pitanja od krucijalnog značaja po ovu državu. 
Koju državu?
Stvaranje lepše životne sredine, kreiranje povoljnije poslovne klime, otvaranje novih radnih mesta, zatvaranje starih radnih mesta, smanjene nezaposlenosti kao i povećanje zaposlenosti uopšte ne postoji na dnevnom redu, čak ni pod tačkom razno, niti će se bilo kakva kampanja sprovoditi u nabrojane svrhe, kao i u one svrhe koje imaju veze sa nabrojanima a nisu nabrojane.
Briga o porodici i povećanju nataliteta nisu čak ni zadnje rupe na svirali. Očevi su alkoholičari, majke nervni bolesnici, sestre prodaju telo na autoputu Bratstva i jedinstva (a postoji osnovana sumnja da to isto rade i braća, nelečeni narkomani). Devojke su završile kod Šiptara kao belo roblje, dobili smo za njih karton Skenderbega i dve gajbe Pećkog piva a žene su se odvezale i pobegle iz podruma u sigurne kuće. Dece nema jer se koristi kurton. Krpljen, ali kurton. O životinjama ne brinemo - jedemo ih.
Naročito, podvlačim, naročito kultura neće biti predmet interesovanja. neće se  popravljati stanje u istoj. Neće se ukazivati na tešku situaciju koja vlada u ovoj oblasti, neće se iskazivati strah za njenu sudbinu i budućnost a isto važi i za umetnost. Isto tako unapređenja obrazovanja zarad budućih pokolenja nije predmet interesovanja. Bitka za isceljenje i vaskresenje srpskog sporta i borba za stvaranja zdrave nacije takođe nije predmet interesovanja.
Koja kultura? Kakvo obrazovanje? Koji sport? Kakva nacija?
Agitrpop odeljenje naše službe zvanično otpočinje postizbornu kampanju u Srbiji...
Kojoj Srbiji?
Otpočinje se postizborna kampanja našeg agitrpop odeljenja jer smo tako u mogućnosti.

0 komentara:

Постави коментар