Јел се сећате игре са Сега Мега Драјва под називом "Мортал Комбат" ? Ја баш и нисам био најбољи у тој игрици, нисам имао тај уређај код куће. Добро лажем, имао сам. Добио на поклон за дочек 94. од Маретових матораца. Лепа времена, лепа у пизду материну. Елем, мислим да је господин Сеган мег Драјв у нашој кући боравио добрих две недеље дана, док му отац није пресудио. Кратка је то борба била. На једној страни ћаћа и "Рамбов" нож, а на другој каблови. Изговорио човек ФАТАЛИТИ, угурао антену назад, наточио зидара (из старе најлепше боце на свету), запалио Дрину(строго нишку) и укључио Дневник 2. Матер је вриштала, брат и ја у соби скичали к`о прасад 29. новембра, а ћаћа је као сваки искусни егзекутор без речи наставио да пиљи у ђавољу кутију. 

Ја наставио сваки динар који измузем да трошим у играоницама где би углавном губио од искуснијих папака. Џабе узмем Кабала не иде, узмем Саб Зира не иде, са Лиу Кангом ако га једном ишакетам ногама са оним његовим "блблблбблблбл" ја сретан, море и два Шенг Цунга ми нису помагала. Али сам зато баш добро научио када наилази јебени "Fatality". Е па поштовани читаоци, жао ми је што вас овако касно обавештавам, али ми смо у фаталити времену добрих ___ (упиши сам) година. Није то од јуче. Онај одвратни човек, али опет и последњи државник, довео је ову земљу на последњу црту енергије. Тај рањени и измучи борац, грогиран од удараца, почео је да халуцинира као на Тигрокол(строго П-5) лепку, па му се причинило да је 5. октобра 2000. добио нови живот, допуну енергије, нову шансу за победу. У том бунилу није ни сконтао да је последњи ударац садао сам себи ПЕСНИЦОМ. 

Србија је у фаталитију, а жутица ради "Friendship" , али са шиптарским терористима и врлим западним пријатељима. Током година ради разне "Animality"-је и сличне експерименте кроз разне приватизације, параде, демонстрације силе, спиновања, медијски мрак и слично. Прошло и њихово време, дошли неки нови глумци, али сценариста, продуцент и улоге остали исти. Најпре је извршен "Babality" тако што су смањене плате трудницама и повећан пдв на опрему за бебе. Е па драги моји дошло је време за "Brutality". 


Уколико сте мислили да нема ништа горе од приватизације жуте пошасти, грдно се варате. Тек предстоји. Шизофрени паничар је већ прогласио продају следећих предузећа, Бор, Пекабета, монополни аеродром, лутрију, железнице, струја, све ће то у руке белосветских протува. За продају Телекома су 2011. дизали тужбу, а данас га продају. Једна Норвешка није продала Теленор (53%), али ми смо тако у моућности. Ускоро креће и продаја земље странцима, где дефинитивно долазимо на ниво, у најбољој варијанти, кметова.

Него, то се и очекивало. Оно што нисам очекивао да може и горе од жутих приватизација. А ево и како. Пажљиво прочитајте следећу вест:


EBRD želi Telekom, Aerodrom i Dunav
Beograd -- Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) je zainteresovana da učestvuje u privatizaciji Telekoma Srbija, beogradskog Aerodroma i Dunav osiguranja.


Па ово је магија. Па овога се ни Лабус није сетио. Држава ће се задужити код теориристичке банке, уложити све паре у обнову предузећа затим те исте поклонити. На тај начин Србија због кредита ће де факто сама купити за рачун другога своја предузећа. Ако мислите да је немогуће можда вам ово пробуди црва сумње. 

Састављена је нова реконструисана влада. Шенг Цунг од Сербије окупио је никада суровију екипу. Ставићемо их под лупу током наредних дана, а сада би посебно издвојили једно име - Душан Вујовић.Нови министар привреде - Дуле Џелат

Ко је Душан Вујовић ?


Dušan Vujović je profesor na Fakultetu za ekonomiju, finansije i administraciju (FEFA, Univerzitet Singidunum, Beograd) i pridruženi član Instituta za strategiju i konkurentnost na Harvard poslovnoj školi, SAD.
On je takođe konsultant Svetske banke u oblasti “istraživanja i razvoja” za inovacije, makroekonomske politike, fiskalne reforme i reforme sistema upravljanja, istraživač CASE Institute iz Varšave i konsultant USAID-a u oblasti fiskalne i budžetske reforme.
Diplomirao je, magistrirao i doktorirao na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Postdoktorske studije je obavio na University of California at Berkeley.
Tokom proteklih decenija Vujović je rukovodio nizom važnih programa u Svetskoj banci, uključujući operativni program za Ukrajinu i viši program obuke u JointVienna Institute, bio vodeći ekonomista u regionu Centralne i Istočne Evrope i u Nezavisnoj grupi za evaluaciju programa banke. Autor je ili koautor niza domaćih i međunarodnih publikacija u oblasti makroekonomske politike, razvoja, institucionalnih reformi i pitanja tranzicije.


Дакле нови министар је мастермудо са Сингидунума, консултант Светске банке (која жели да "инвестира" кредитима), консултант УСАИД-а (спонзор свих Наташи Кандић у Србији што можете видети и на њиховим страницама) и економски убица Украјине. 

Е да даме и господо, биће ово фин бруталити. Сачекајте још мало је остало да измузу, а онда креће доба неоканибализма. Дабоме, канибализма, јер нећемо имати шта да једемо сем једни других. Ви млади до 25 година, бежите одавде у три пичке материне. Када вас на том путу неко заустави и каже Вам: "сунце туђег неба гријати вас неће ко што грије овде", лупите му шамарчину, упалите свећу, да ако прогледа па види да је овде одавно угашено светло. Ми старији ћемо остати овде да крепамо како и доликује најбезмудијој генерацији у историји Србије. 

И за крај један цитат, јер Курчићије тако воли.

“У етатизму права и истинска држава је она држава у којој смо ја и моји пријатељи – тј. сви они који говоре мојим језиком и мисле као ја – врховна власт, док су сви други небитни. Истина, у овом несавршеном свету, и они постоје, али су они непријатељи моје државе, једине праве и истинске државе, иако та држава не постоји нигде друго осим у мојим сновима и жељама.”
Лудвиг фон Мизес (1881-1973)Издао је кума, шта је за њега један народ ?

0 komentara:

Постави коментар

Design©NSdizajn