Pepeljuga i silovatelj


Nekada davno, ali ne baš tako davno, u prošlosti, relativno skoroj, u jednoj zemlji, dalekoj, dalekoj i previše udaljenoj, ali opet i veoma blizu, zemlji u kojoj su kuće, umesto od čokolade, od cigala, u kojoj su prozori od stakla, a ne od marmelade, u kojoj ima svega i svačega, gde nema aždaja ali ima bolesnika, pacijenata, psihopata, krvnika, krvoloka, budala i ludaka, živela je, iza mora i okeana, Himalaja i Gvadalkanala, između Topole i Ravne Gore gde su sve straže onog koga traže, jedna devojka.  Živela je, uboga, jadna i jebozovna, sama u kolibi od 8 kvadrata, čuvajući ovce od Đurđevdana do Mitrovdana. Vlasnik ovaca bio je tajkun koji je držao monopol u trgovini ovcama. Ona je bila jebozovna kao Lisa Ann, zavodnica kao Anabela Basalo, na meti brojnih udvarača koji su joj obećvali čak i brak, samo da dođu do njenog međunožja i da se oslade njom, a potom je bace kao kesu punu đubreta sa desetog sprata solitera. Ali ona je, uglavnom, čekala onog pravog, princa na belom konju, koji će joj posisati krv kad se ubode na vreteno, koji će juriti umesto nje odbeglog ovna, koji će šišati ovce i kome će ona plesti čarape za zimu i koji će umesto nje zaklati, ošuriti, urediti, ispeći i iseći prase za Božić i krsnu slavu. To čekanje je povremeno umela da prekrati odlaskom na prelo, gde je umela i da potegne malo više iz čuturice pa i da cimne koji dim iz lule, na nagovor lokalnih mangupa koji bi je posle do kasno u noć zigovali. Ali, čega se đevojka u zoru ne seća, to znači da toga u noći nije ni bil




To njeno čuvanje čednosti preko dana počelo je da iritira mnoge koji su imali pik da joj ga smeste. Kada nije bila pijana i drogirana, bila je za njih nedostupna, nedodirljiva i daleka. Vuk, stari zlotvor i veliki šmeker, zarekao se da će joj ga munuti, pa makar mu zadnje bilo. Lomio se, trudio, muvao, cimao, iskao, moljakao, kumio, skidao sve s nebesa, ali džaba. Pepeljuga ne da, k’o da joj je pička od sapuna pa će da se istroši. Kad se ona na prelu napije, vuk se napije još više pa i ne stigne da iskoristi priliku. Ona mu vremenom postade jedina opsesija. Zbog nje je mnogo patio. Odao se alkoholu. Toliko je postao opsednut njom da se njegova ljubav pretvori u mržnju. Da bi se osvetio zbog kategoričkog odbijanja da mu se poda, počeo je masovno da joj krade ovce. Žalila se mnogima ali niko se ne usudi da kaže vuku da prestane, znajući za njegovu ćud, koju, za razliku od dlake, ne menja nikada. Tajkun je smanjio platu za 20%. Neredovna plata zatim je postala još neredovnija. Devojka je postala čest predmet rasprave disciplinskih komisija. Udruženje ovčara i čobana htede da je izbaci iz komore i izbriše je iz članstva zbog neodgovornog i nesavesnog obavljanja radnih zadataka koje nalaže ova časna profesija. Kada je došlo proleće, sa prvim zracima sunca zaputila se Pepeljuga ka pećini, ne bi li se požalila međedu. Međed je bio najveći autoritet i njega se vuk plašio kao konj munje i bežao je od njega kao đavo od krsta. Imala je sreće jer se on propudio iz zimskog sna. Međed je lepo dočekao jer bi takvu cupi svako lepo dočekao kad mu dođe na gajbu. Šarmirala ga je, opčinila, a malo mu ga i blajznula, što je bilo dovoljno da je međed uzme u svoju zaštitu i da urgira kod vuka da je ostavi na miru i da joj ne krade više ovce, kao i da utiče na to da joj vuk nadoknadi štetu. Meda je prebio vuka  kao vola u kupusu pa je ovaj morao ležati čitavo leto na maksilofacijalnoj hirurgiji i šok sobi.



Vuk kao vuk - kad je izašao iz bolnice rešio je da se sveti. Rešio je da ispuni svoju davnašnju želju i da se istovremeno oseti Pepeljugi i za batine. Dođe on jedno veče kod nje na vrata. Kuc- kuc, pokuca vuk, pita Pepeljuga ko kuca a vuk reče:
-"Sisaj kurac!", misleći da treba da kaže lozinku kao onomad kad je hteo tri jarića da sjebe i da im upadne na gajbu dok im je keva bila u bakaluku.
-"M'rš stoko, nek ti sisa starešina!", reče mu Pepeljuga.
Vidi vuk da se zajeb'o, pa uteče. Nakon par dana dođe vuk opet na vrata, sa mnogo boljim planom. Pokuca on na vrata. Zagalami Pepeljuga s druge strane:
-" Ko me sad, koju pičku lepu materinu, uznemirava dok se depiliram?!", i reče da se nosi u kurac ko god da je.
-"Oriflejm kozmetika, gospođo, dobili ste na nagradnoj igri", reče vuk. Snimio je da kobila nema špijunku na vratima pa da ga ne može provaliti.
-"Opa, bato!", podvrisnu Pepeljuga, otvori svoje dveri, sva srećna i sa osmehom na licu. Vuk ulete unutra i navali na nju kao smrt na babu.
-"E, sa'ću ti jebat' mater po sred pičke, kurvetino raspala!", reče vuk i odalami joj šamarčinu tako da joj ostadoše tri crte na licu, kao logo adidasa.
-"Joooooj, pička ti materina, buaaaaaaaaaaaah, majmune jedan,videćeš ti, buaaaaaaaaaaaah!!!!",  kuka i preti Pepeljuga, na šta joj vuk odalami još jednu šamarčinu. Potom je uhvati za vrat i poče udarati njenom glavom po šporetu smederevcu. Sva sreća pa smederevac nije bio naložen. Potom je uhvati obema rukama za glavu, ispravi je licem ka njegovom i ugrize je za nos. Na nosu joj tada bi jedna gnjila bubuljica i kad vuk zagrize nos, štrcnu gnoj po vilerovom goblenu koji je stajao pored postera Željka Joksimovića.  Zaurla Pepeljuga toliko glasno da sve vrane i svrake sa obližnjih polja pobegoše u nepoznatom pravcu, pitajući se međusobno:
-"Šta bi ovo, jebem ti panajiu?!"
Plače Pepeljuga, suza suzu stiže, rida, jeca, zavija k'o sinja kukavica, moli vuka da prestane da je šutira i bije, ali ne pomaže.



Posle reda batina dođe na red i snošaj. Podiže je vuk i presamiti preko kredenca iza kojeg se nalazilo veliko ogledalo, u čijem uglu se nalazila slika Nikole Đurička. Zadiže joj suknju, svuče čarape, spusti Pepeljugi bubregare. Ona se otimala,+ ali ne mogade da se otme. Na kraju stade moliti vuka:
-"Nemoj vuče, molim te, nemoj!"
-"Moram lijo, obeć'o sam deci.", odgovori joj vuk.
-"Vuče, ali ja nisam lija!", reče mu Pepeljuga. Molila ga je da je pusti i da ode do lije, stare, čuvene, poznate matore kurve.
-"U, vidi stvarno, ja vas pomešao. Izvini Pepeljugo, obeć'o sam deci."
-"Ali vuče, ja nemam decu!"
-"Onda moli boga da je vulkanizer ovaj kurton dobro zakrpio i da je udario flekicu na pravo mesto, inače ćeš, bogami, imati."
 I poče vuk da radi. Pepeljuga čas podvriskuje "ju, ju, ju", čas se otima, čas moli da vuk prestane, čas doziva u pomoć, čas opet podvriskuje,. Vuk ne prestaje. Jebe i peva pesmu "Gledam Drinu", od Mitra Mirića, povremeno udarajući otvorenom šakom Pepeljugu po potiljku i spenkujući je po guzici.

Nakon nekih sat vremena vuka prekinuše policajci. Dobili su dojavu da se kod Pepeljuge u kući odvija neka i sumnjiva zajebancija. Vuk se nije opirao dok su mu stavljali lisice na ruke. Na suđenju ga je branio poznati advokat, nekadašnji policijski inspektor. Vvuk se pravdao da je bio jako pijan i drogiran i da se uopšte ne seće da je tukao, grizao i silovao Pepeljugu. To mu je priznato kao olakšavajuća okolnost, kao i činjenica da mu Pepeljuga ni jednog trenutka nije precizno saopštila:
-"Gospodine, ja ne želim da se upuštam u odnose seksualne prirode sa vama i stoga prestanite da turate vaš penis u moju vaginu, pička mu materina!". Sudija ga je osudio na šest meseci uslovno.

Коментари

Постави коментар