Agencija za rešavanje nerešivih problema građana



Agencija za rešavanje problema, pružanje informacija i bezbednosti svim građanima (prednost onima koji imaju veći keš)

Ne postoji nerešiv problem, postoje samo nesposobni za rešavanje problema - a mi nismo ti!

Želite bolji život? Obratite se agenciji. Radimo nemoguće:

-Od nesrećnog muža (supruge) činimo presrećnog udovca (udovicu)
-Pomažemo vašoj deci i pospešujemo njihov uspeh u životu - "ubeđujemo" učitelje/učiteljice, nastavnike/nastavnice, profesore/profesorice, trenere... Želite da vam dete bude odličan đak? Da igra u prvom timu? Da bude primljeno na radno mesto na koje je konkurisalo? Obratite se Agenciji. Za ne malu svotu novca, pomažemo vašoj deci našim metodama da im život bude što uspešniji.
-Želite nasledstvo? Naravno da želite. Ko to još ne želi. Šta? Nemate nikoga ko bi vam nešto ostavio? Pa to nije problem. Obratite se Aganciji i mi ćemo, uz određeni procenat, učiniti od vas naslednika uz pomoć tradicionalnih, proverenih i dokazanih metoda iz oblasti naslednog prava: "ubeđivanje", falsifikovanje, prevara...
-Sin vam se drogira? Ne očajavajte. Ima i tu pomoći, ako dođete kod nas u Agenciju. Mislite da vam ne možemo izlečiti dete od te opake pošasti? U pravu ste. Ne možemo. Niti hoćemo. Niti će iko. Jedini način da pomognete vašem detetu je da ga snabdevate kvalitetnim, pouzdanim i proverenim opijatima, uvezeni direktno iz inostranstva od pravnih i fizičkih lica nadaleko poznatih i priznatih u svom poslu distribucije narkotika. Sve što vašem detetu treba možete naći kod nas.
-Imate problem sa ćerkom mezimicom? Loše uči? Dolazi kasno kući? Oseća se na alkohol? Oči joj se cakle? Nalazite joj kondome u rancu? Ponavljaće sedmi razred? Zabavlja se sa starijim momkom? Budimo realni. Ćerka vam je malena profuknjača a taj stariji momak je četrdesetogodišnji čovek i njen makro. Možemo vam pomoći. Možemo eliminisati makroa, po vašoj želji. Ali da li je to rešenje? Naravno da nije. Možete zaposliti vaću kćer kod nas u Agenciju. Mi ćemo za uzvrat da eliminišemo makroa i dobijaćete procenat od novca koji zaradi na mesečnom nivou. Koji posao će da radi? Ono šta najbolje ume.
-Imate problema u biznisu? Poslovni partner ne poštuje ugovorene rokove i obaveze? Tu je Agencija da razreši svaki problem u vašem biznisu. Reketiranje, prisilna naplata dugova, uklanjanje konkurencije, atentati, likvidacije, otmice, ucene, miniranje, zastrašivanje... Za uspešan biznis i izgradnju poslovne imperije, potrebna vam je ipak naša pomoć. Javite se. Ne oklevajte. Vreme je novac.
-Treba vam novac? Zašto ići u banku kad je tu Agencija? Bez šaltera, bez žiranata, bez nepotrebne dokumentacije pozajmite novac od nas. Za kamatu i za ostale uslove vraćanja duga ćemo se vremenom dogovoriti. Pa svoji smo.
-Obavljamo i poslove špijuniranja, uhođenja, prisluškivanja, snimanja i prikupljanja informacija i prljavog veša vaših političkih prijatelja i neprijatelja, poslovnih prijatelja i neprijatelja, bračnog druga i svih onih koji su vaš predmet interesovanja, blaćenja, etiketiranja, kompromitovanja.
-Naručena ubistva, atentati, teroristički napadi, sve šta vi želite mi izvršavamo.
-Ako imate probleme druge prirode, drugačije od navedenih, ne ustručavajte se. Slobodno se javite. Želite devojku, dečka, muflona, babuna, koalu za seksualno opštenje ili želite da oženite Kineskinju zbog papira, da uvezete šleper šanel parfema, da izvezete kukuruz, da gostujete u tv emisiji, da vam izađe članak u novinama, da uplovite u politiku, da vam dođe ministar na slavu, da vam peva estradna zvezda na svadbi... obratite nam se. Mi ćemo naći već neko rešenje.
-Cena po dogovoru.
-Plaćanje u dva dela. Prvi deo isplate pre izvršenog posla, novac ostavljate na dogovorenom mestu. Drugi deo isplate nakon obavljenog posla i tada ne tražite vi nas, mi ćemo naći vas.

Коментари

Постави коментар